Voting

Monday, July 21, 2014

eh? tulisanku?


Kekok rasanya bila lama xmnulis.. hoho.. sebelum ni Cuma rasa nak tai papa yg ada dalam diri jea.. apa yang seronok, share, apa yang tak seronok, pendamkan dulu sampai rasa ok.. hurmm, dah setahun mrantau di negeri di bawah bayu.. ada rasa apa? Sayang ? suka ? duka ? ataupun takda rasa apa2.. langsung xde perasaan jooo kalau takde rasa rindu nak peluk PANJANG kat kampong 2.. 

hahaha.. rasa luar biasa pula bila berhadapan dengan situasi yang tak dijangka.. manusia memilih kita kerana apa? Kekadang kalau bosan, nilai balik apa yang kita buat.. eh? Macam 2 rupanya sikap kita ni.. tak pasti sama ada sikap kita ni sebenarnya datang dari mana, dengan apa dan bagaimana rupanya.. hahaha… pernah ke u all bayangkan sikap ni mcm mana rupanya? Kikikiki.. cik sya sendiri pun masih terfikir apa 2 sikap..?? 

sikap akan datang bila kita mula fikir yang mana terbaik tuk kita… kita fikir apa yang boleh kita lakukan untuk sikap sedemikian.. kadang2 kita tau sikap yang kita miliki 2 negatif tapi kita sendiri tak sedar.. arggghhhh… hidup ni keperlbagaian ( kalau cikgu bm baca ni sah -100% imbuhan guwa) kadang2 kita rasa negative tapi sebenarnya org lain tgk positif jea.. jangan terlalu fikir negative tau..No comments:

Post a Comment